Noticies Fresques!

Ja fa temps que va sortir i des del nostre punt de vista creiem que és necessari  que tingui la màxima difusió i cal aclarar certs punts:

Enllaç de la noticia Caldrà pagar 10 € per collir bolets a Poblet

Cal dir, en primer lloc que aquesta iniciativa, si be és nova al nostre país, en altres llocs d’Europa és una pràctica habitual. De moment, tal com diu la noticia, es tracta d’una proba pilot però en base als resultats s’estudia exportar-ho a tot el territori. 

Des d’Alternaforest sabem que aquest titular es frapant, fins i tot polèmic i és per això que ens interessa explicar una mica la situació.

Sovint, quan passejem pel bosc no som conscients que  aquell territori te un propietari ( be sigui  públic o  particular), ens olvidem que  el bosc requereix ( si està ben gestionat) d’un manteniment aquest manteniment mai és barat.

Aquesta llicència  no te com a objectiu recaptar pero si ajudar mantenir  l’estat dels bosos apart de conscienciar a la gent. Insistim ( i seguirem insistint ) que els diners que es recullin anirán directament al manteniment i millora del medi i les infrastructures.

I precisament això sembla que és el que fa que a molta de la gent a qui s’ha demanat l’opinió estigui d’acord a pagar-ho de gust si  s’assegura que  el destí dels diners serà aquell que s’els ha dit.

 

I vosaltres, que en penseu?

Anuncios
Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s